Κορονοϊός: Ανησυχία Χαρδαλιά για 10 περιοχές για την αύξηση του ιικού φορτίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία Χαρδαλιά για 10 περιοχές για την αύξηση του ιικού φορτίου

Τον κώδωνα του κινδύνου προς τους κατοίκους περιοχών της χώρας έκρουσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς παρατηρείται έξαρση του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ο κ. Χαρδαλιάς προειδοποίησε ότι σε ορισμένες περιοχές παρατηρήθηκε αύξηση του ιικού φορτίου.

Συγκεκριμένα, προβληματισμό προκαλούν η Κέρκυρα, η Ορεστιάδα, η Σκιάθος, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, η Ικαρία, η Πάτμος, η Νάξος, η Κάρπαθος και ο Μυλοπόταμος Ρεθύμνου.

«Ο ιός βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας» προειδοποίησε στη συνέχεια, λέγοντας: «Το αποδεικνύουν και τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, καθώς η επιδημιολογική εικόνα ορισμένων περιοχών δείχνει σημεία επιδείνωσης που μας προβληματίζουν. Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση στους κατοίκους Κέρκυρας, Ορεστιάδας, Σκιάθου, Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ικαρίας, Πάτμου, Νάξου, Καρπάθου και του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου να είναι ιδιαίτερα συνεπείς στην τήρηση των κανόνων. Στις περιοχές αυτές παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου τα τελευταία 24ωρα. Συνέπεια, όμως, είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να δείχνουμε όλοι μας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr