Κορονοϊός – Αυλωνάρι: Πολίτες στο evima.gr – “Φοβόμαστε! Θα γεμίσουμε όλοι”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Αυλωνάρι: Πολίτες στο evima.gr – “Φοβόμαστε! Θα γεμίσουμε όλοι”

Το evima.gr επικοινήσε με κατοίκους της περιοχής, σχετικά με το νέο κρούσμα που εντοπίστηκε στο χωριό.

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην περιοχή του Αυλωναρίου, μετά την είδηση που έκανε γνωστή χθες το evima.gr, για τον 34χρονο άνδρα που βρέθηκε θετικός από κορονοιό.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Πυργί Αυλωναρίου, μετά από αδιαθεσία και πυρετό διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Κύμης προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ. Το αποτέλεσμα του δειγματολήπτικού ελέγχου έδειξε θετικό. Αντίστοιχα, σε στενό κλοιό βρίσκεται και η οικογένεια του, καθώς αποτελείται από δέκα άτομα τα οποίας έχουν μπει σε καραντίνα ωστόσο υπάρχει έντονη ανησυχία για διασπορά.

Το evima.gr επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής οπού σχολίασαν την νέα διασπορά που ¨χτυπάει¨ το χωρίο, συγκεκριμένα ανέφεραν: “Υπάρχει έντονη ανησυχία. Φοβόμαστε! Κάποιοι δεν τηρούν καθόλου τα μέτρα κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και συνωστίζονται σε κεντρικά σημεία του χωριού. Έχουμε οικογένειες και μας ανησυχεί αυτή η κατάσταση πρέπει όλοι να φερθούν πιο υπεύθυνα, αλλιώς θα γεμίσουμε όλοι”, δήλωσαν χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr