Κορονοϊός – Εύβοια: Η νέα έκρηξη στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων φέρνει νέα μέτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Η νέα έκρηξη στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων φέρνει νέα μέτρα

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο θα εκτιμηθούν τα δεδομένα και είναι πιθανό, να ενταχθεί στο «κόκκινο» και ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων.

Τα βήματα του δήμου Χαλκιδέων ακολουθεί και ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, έντονη ανησυχία επικρατεί από χθες μετά τα 13 νέα κρούσματα κορονοιού που βρέθηκαν στην τοπική Κοινότητα Μίστρου.

Νέος συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές όπου σε συνεργασία με τον Δήμο αναμένεται να ανακοινώσουν νέα μέτρα. Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς μετά τη χθεσινή αύξηση των κρουσμάτων.

Τα αποτελέσματα των κρουσμάτων έδειξαν τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου με ιδιωτική πρωτοβουλία των κατοίκων του χωριού και πρόκειται για στενές επαφές από την επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη και από προηγούμενα κρούσματα.

Η χθεσινή ανακοίνωση του δημάρχου:

Ενημερώνουμε του συμπολίτες μας ότι χθες 2 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμος Διρφύων -Μεσσαπίων απέστειλε έγγραφο σχετικά με την Συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της επέκτασης των κρουσμάτων στην Κοινότητα Μίστρου του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων , λαμβάνοντας υπόψη το επιδημιολογικό φορτίο στην εν λόγω κοινότητα και στα πλαίσια περιορισμού της διασποράς του κορoνοϊού (COVID-19).

Αναμένουμε την έκδοση της σχετικής απόφασης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr