Κορονοϊος – Εύβοια: «Μαύρο» Σαββατοκύριακο – Τέσσερις νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊος – Εύβοια: «Μαύρο» Σαββατοκύριακο – Τέσσερις νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

«Καταρρέει» το Νοσοκομείο Χαλκίδας, τέσσερις νέοι θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες.

Πίεση εξακολουθεί να δέχεται το σύστημα υγείας από τις καθημερινές εισαγωγές ασθενών με covid-19, ενώ δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Κατειλημμένες είναι οι κλίνες ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου, ενώ μέσα σε λίγες ώρες έχασαν την ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας 44 ετών από την Χαλκίδα και ένας 76χρονος κατέληξαν το Σάββατο τα ξημερώματα, οι οποίοι νοσηλευόντουσαν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Και οι δύο κατέληξαν από επιπλοκές της νόσου.

Tην τελευταία του πνοή άφησε ο τραυματιοφορέας που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ, δυστυχώς κορονοϊός τον «νίκησε», το Σάββατο το μεσημέρι στις 15 Μαϊού.

Ο 50χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο περίπου ένα μήνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα, ωστόσο έδωσε μάχη στη ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν με σοβαρή πνευμονία.

Ενώ, παράλληλα χθες την τελευταία του πνοή άφησε ο 56χρονος, Δημήτρης Λέων, υπάλληλος στην Γεωτεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας τις τελευταίες μέρες με σοβαρές επιπλοκές από την ασθένεια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr