Κορονοϊός – Εύβοια: Σε αυτές τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων θα γίνουν σήμερα rapid tests
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εύβοια: Σε αυτές τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων θα γίνουν σήμερα rapid tests

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων που θα διενεργηθούν σήμερα τεστ

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι (rapid tests) στην Κοινότητα Ανθηδόνας (τ. Λουκισίων) από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, θα διενεργήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) στο Περιφερειακό Ιατρείο της Κοινότητας Ανθηδόνας (τ. Λουκισίων) στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, από ώρα 09:30 έως και ώρα 12:00.

Οι πολίτες που θα προσέρχονται, θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:
1. Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”.
2. Να δηλώσουν ΑΜΚΑ
3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

2: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Βασιλικού, σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους, με τη διαδικασία της δράσης “Drive through Testing”.

Τα κλιμάκια της Περιφέρειας θα βρίσκονται, για τον σκοπό αυτό την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, από ώρα 09:30 έως και ώρα 13:00, στον χώρο που πραγματοποιείται η Λαϊκή Αγορά του Βασιλικού.

Οι πολίτες, που θα προσέρχονται με το όχημά τους, θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:
1. Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”
2. Να δηλώσουν ΑΜΚΑ
3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας

3: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε σταθερό σημείο στα ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021.

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας ενημερώνει ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) σε σταθερό σημείο μέσα στην περιοχή των ΚΤΕΛ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο σημείο αυτό για τον παραπάνω σκοπό,  την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, από ώρα 09:00 το πρωί έως και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr