Κορονοϊός: «Φλέγεται» η Κάρυστος – 20 νέα κρούσματα σήμερα μετά από τεστ στο Γ. Ν. Νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Φλέγεται» η Κάρυστος – 20 νέα κρούσματα σήμερα μετά από τεστ στο Γ. Ν. Νοσοκομείο

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομειο καθώς σήμερα εντοπίστηκαν 20 άτομα θετικά στον ιό

Συναγερμός έχει σημάνει στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Καρύστου μετά από τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.

Σύμφωνα με υγειονομικές πηγές είναι πάρα πολλά τα κρούσματα μέχρι στιγμής μόνο σε μικρές ηλικίες ενώ όσοι κάνουν εισαγωγή σε μεγαλύτερη ηλικία στο νοσοκομείο νοσούν βαριά. Π

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο evima.gr η διενέργεια μοριακών τεστ που έγινε στο σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου μετά από πρωτοβουλία του διοικητή, Τάσου Μίχα, είχε μόνο αρνητικά αποτελέσματα.

Τέλος στο νοσοκομείο Καρύστου νοσηλεύονται επτά τα άτομα εκ των οποίων οι δύο είναι πιο σοβαρά αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια ώρα συναγερμός έχει σημάνει και στο δήμο Κύμης Αλιβερίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, σήμερα το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν 98 νέα κρούσματα στο Αλιβέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή ξεπερνά τα 200.

Να υπενθυμίσουμε πως η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, πριν από λίγες ημέρες πέρασε στο βαθύ κόκκινο επίπεδο, λόγω του εξαιρετικά επιβαρημένου επιδημιολογικού φορτίου και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr