Κορονοϊός – «Βόμβα» Ζέρβα στο evima.gr: Θα δούμε τριψήφια νούμερα κρουσμάτων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – «Βόμβα» Ζέρβα στο evima.gr: Θα δούμε τριψήφια νούμερα κρουσμάτων στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Με μελανά χρώματα περιγράφει ο πρόεδρος της επιτροπής Διαχείρησης της πανδημίας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση με τον κορονοϊό, ο πρόεδρος της επιτροπής Διαχείρησης της πανδημίας  του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Ο γιατρός Γιώργος Ζέρβας μιλώντας στο evima.gr κάνει έκκληση στους πολίτες του Δήμου για αυστηρή τήρηση των μέτρων και σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν άμεσα.

«Τριψήφια νούμερα στα κρούσματα στο δήμο για κάποιες μέρες. Δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός αλλά η κλινική εικόνα. Κυρίως αποφυγή όμως να έρθουν σε επαφή με ευπαθείς ομάδες και υποχρεωτικά έλεγχος αν κρίνουν απαραίτητο ό,τι πρέπει να γίνει. Πιστεύω ότι μετά από ένα δίμηνο ο ιός θα γίνει όπως οι απλές ιώσεις. Θα είναι ενδημική η νόσος. Δεν εφησυχάζουμε διότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη», σημείωσε ο Γιώργος Ζέρβας.

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στο δήμο Κύμης Αλιβερίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, βρέθηκαν 98 νέα κρούσματα στο Αλιβέρι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συνολικός αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή ξεπερνά τα 200.

Να υπενθυμίσουμε πως η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, πριν από λίγες ημέρες πέρασε στο βαθύ κόκκινο επίπεδο, λόγω του εξαιρετικά επιβαρημένου επιδημιολογικού φορτίου και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr