Κοσμοσυρροή και σήμερα στην Αβάντων – Βγήκαν για ψώνια οι Χαλκιδέοι – Τι είπε στο evima.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοσμοσυρροή και σήμερα στην Αβάντων – Βγήκαν για ψώνια οι Χαλκιδέοι – Τι είπε στο evima.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση των καταναλωτών στο κέντρο της Χαλκίδας

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση των καταναλωτών στο κέντρο της Χαλκίδας, καθώς πολύς είναι ο κόσμος που κατέβηκε στην Αβάντων για μια βόλτα στα καταστήματα.

Ανοιχτά είναι σήμερα τα μαγαζιά και οι Χαλκιδέοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό, βγήκαν για τα ψώνια τους, με την πλειοψηφία να τηρεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού και να φορά μάσκες.

Οι εικόνες αυτές αναμένεται να συνεχιστούν λόγω των εκπτώσεων και τις επόμενες ημέρες.

Οι μεγαλύτερες ουρές παρατηρούνται σε καταστήματα ρούχων και υποδημάτων, καθώς πλέον οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα προτού τα αγοράσουν -κάτι που δεν επιτρεπόταν στις ημέρες του click away.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Νίκος Αίσωπος: << Γενικά η κίνηση στα καταστήματα δεν είναι ικανοποιητική, παρά την κινητικότητα στους δρόμους>>.

Την ίδια ώρα οι εικόνες αυτές προκαλούν πονοκέφαλο στους ειδικούς, με τον Καθηγητή Γενετικής, Μανώλη Δερμιτζάκη, να αναφέρει μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει «κόφτης SMS» για τα ψώνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr