Κούγιας για Λαζόπουλος: «Ήταν τυχερός – Έπρεπε να έχει φάει ένα χέρι ξύλο»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για Λαζόπουλος: «Ήταν τυχερός – Έπρεπε να έχει φάει ένα χέρι ξύλο»

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο με αρκετά αιχμηρά σχόλια

Στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην περιπέτεια με τον καρκίνο, τη σύντροφό του, τον γάμο αλλά και για την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές διαφορές που έχει με τον Λάκη Λαζόπουλο ο Αλέξης Κούγιας ήταν αρκετά «αιχμηρό» το σχόλιό του.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στον ηθοποιό λέγοντας: «Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα παραδέχτηκε ότι με έδειρε. Δεν κατάλαβα γιατί στοχοποίησε εμένα. Τον είχα βοηθήσει πολύ στην υπόθεση του Therapin… Μου ευγνωμονούσε που τον έσωσα. Επί 8 χρόνια με παρουσίαζε κοντό και δυστυχώς για αυτόν είμαι 1.79. Από αυτόν καμιά δεκαριά πόντους πιο ψηλός. Είναι τελείως διαφορετικό να σε παίρνουν οι κάμερες από κάτω» σημείωσε.

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο σχόλιο του ηθοποιού.

«Είπε το ακραίο ότι είμαι τόσο χυδαία προσωπικότητα, που η σφαίρα που σκότωσε τον αείμνηστο Γρηγορόπουλο, βρήκε λάθος Αλέξη. Ο γιος μου μού έλεγε, μπαμπά αυτός ο γελοίος πάλι λέει για εσένα και γελούσε…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε πως: «Εγώ το λέω ότι ο Λαζόπουλος ήταν τυχερός τότε γιατί εγώ είμαι μεγαλωμένος σε γειτονιά που έχω μάθει ότι αυτά που με αφορούν προσωπικά να μην βάζω τα δικαστήρια στην μέση. Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει… Τον έχω συναντήσει και δεν τον έδειρα γιατί ήταν με την κόρη του. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν τον συναντώ, δεν μπορώ να συγκρατηθώ… »ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Για την προσωπική περιπέτεια με τον καρκίνο είπε: «Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη την στιγμή υφίστασαι ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα του αγίου Νεκταρίου, έκανα νηστεία 40 μέρες μετά από παιδάκι και μετά είπα να κάνω εξετάσεις. Εκεί βρέθηκε ότι ενώ τον Σεπτέμβριο ήταν όλα καθαρά, είχα μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε ότι έχω έναν όγκο πολύ κοντά στους λεμφαδένες. Εκεί στον γιατρό ρε π… δεν σκοτωνόμουν; Απεδείχθη ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευταία είχε μια μικρή υποτροπή, η οποία ήταν δικαιολογημένη λόγω της επιθετικότητας του καρκίνου, για αυτό κάνω το τελευταίο διάστημα ακτινοθεραπείες κι ορμονοθεραπείες μαζί».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr