Κρήτη: Ένας 22χρονος πυροβόλησε 29χρονο στο κεφάλι από το ΙΧ του – Αναζητείται ο δράστης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Ένας 22χρονος πυροβόλησε 29χρονο στο κεφάλι από το ΙΧ του – Αναζητείται ο δράστης

Νέα στοιχεία προκύπτουν ώρα με την ώρα για την κατά τα φαινόμενα απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 29χρονου στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, βασικός ύποπτος είναι πλέον ένας 22χρονος κι όχι ο άνδρας που είχε προσαχθεί νωρίτερα από τις Αρχές. Ο άνδρας που προσήχθη είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, από το οποίο φέρεται να βλήθηκε σφαίρα που βρήκε στο κεφάλι τον 29χρονο και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον 22χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Αφού κατέβηκαν από τα οχήματά τους και τσακώθηκαν, ακολούθως έφυγαν από το σημείο.

Ο 22χρονος, όπως προκύπτει από κάμερες ασφαλείας φέρεται να καταδίωξε τον 29χρονο, να τον προσπέρασε και να τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και να πέσει σε χαντάκι στο δρόμο από Μοίρες προς Τυμπάκι.

Οι Αρχές υπέθεσαν ότι επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα, ωστόσο, όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, η αξονική τομογραφία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από πιστόλι μικρού διαμετρήματος.

Έκτοτε οι αστυνομικοί σάρωσαν τις κάμερες ασφαλείας, πήραν καταθέσεις και κατέληξαν στον 22χρονο, φερόμενο ως δράστη του πυροβολισμού, ο οποίος κι αναζητείται.

Καταρρίφθηκε έτσι το σενάριο περί αυτοχειρίας, μιας και δεν βρέθηκε και πιστόλι στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο 29χρονος.

Ο προσαχθέντας δεν είναι ο φερόμενος ως δράστης

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος – ο οποίος δεν ήταν ο 22χρονος – και αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας χωρίς ακόμα να έχουν βρει κάποιο ίχνος του. Ωστόσο, θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να πέσει στα χέρια τους, μιας και τον έχουν ταυτοποιήσει και τον αναζητούν σε όλο το νησί.

Την ίδια στιγμή, ο 29χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όντας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί ευελπιστούν να καταφέρει να κερδίσει τη μάχη και να καταθέσει όταν κι εφόσον θα μπορέσει, έτσι ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr