Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας σήμερα – Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί της Εύβοιας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας σήμερα – Τι πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί της Εύβοιας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και αργά το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Τραγάνας και του ανισόπεδου κόμβου Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Νέα Οδός».

Στην ανακοίνωση της «Νέας Οδού» γίνεται λόγος για ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τραγάνας προς Λαμία, απόι τις 08:00 έως και τις 16:00

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Τέλος, όπως αναφέρει η εταιρεία, λόγω όλων των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους», συνιστά η «Νέα Οδός», υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι στη διάθεση κάθε οδηγού βρίσκονται στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από Μεταμόρφωση έως και Σκάρφεια οι παρακάτω Σ.Ε.Α. πέραν του Σ.Ε.Α. Αταλάντης:

ΣΕΑ, Χ.Θ., ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

  • ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ, 36+455, Προς Λαμία
  • ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ, 47+875, Αμφίπλευρος
  • ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, 70+700, Αμφίπλευρος

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα και να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις της τροχαίας και τη σχετική σήμανση», καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr