Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μαρέβα είναι ο έρωτας της ζωής μου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Μαρέβα είναι ο έρωτας της ζωής μου

Μιλώντας για την σύζυγό του, ο κος Μητσοτάκης ανέφερε πως το μεγάλο διάστημα που ήταν σε διάσταση, δυνάμωσε η σχέση τους.

Σε μια διαφορετική συνέντευξη προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Alpha μεταξύ άλλων και για την προσωπική του ζωή.

Όπως ανέφερε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι ο έρωτας της ζωής του.

“Δεν την αγαπώ απλά, αλλά την σέβομαι και την εκτιμώ. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα”, τόνισε.

“Ναι, είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου”.

Μάλιστα ανέφερε πως το μεγάλο διάστημα που ήταν σε διάσταση, δυνάμωσε η σχέση τους.

“Είμαι υπερήφανος και για τα τρία μου παιδιά, ειδικά τα κορίτσια μου είναι σύγχρονα παιδιά που βοηθούν πολύ διακριτικά άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκες. Το μήνυμα που περάσαμε στα παιδιά μας ήταν ότι είστε προνομιούχα παιδιά, μεγαλώνετε σε οικογένεια που σας έδωσε εφόδια, σκεφτείτε τι θα επιστρέψετε εσείς στην κοινωνία ώστε να είστε χρήσιμες στην κοινωνία” είπε και πρόσθεσε πως “Μεγαλύτερο ρόλο σε αυτό το κομμάτι έχει παίξει η μητέρα τους. Η Μαρέβα είναι μία εξαιρετικά δυναμική γυναίκα, μία αυτόνομη γυναίκα που πατάει γερά στα πόδια της, μία γυναίκα που πρώτα και πάνω από όλα έμαθε στα κορίτσια της να διεκδικούν, να μπορούν να στέκονται με αυτοπεποίθηση απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία τους τύχει στη ζωή τους”.

Αναφερόμενος στο μελλοντικό σενάριο του να γίνει παππούς δήλωσε πως εκτιμά ότι τι κάποια στιγμή και δεν θα αργήσει αυτή η ώρα, θα γίνει.

“Μου φαίνεται παράξενο γιατί αισθάνομαι πολύ νέος αλλά πιστεύω ότι τα εγγόνια θα μας δώσουν ένεση νεότητας”.

Επιπλέον, στην ερώτηση με ποιον θα έβγαινε για μπύρα, απάντησε με τον Δημήτρη Κουτσούμπα “γιατί θέλω να μάθω τι κάνει τώρα έναν άνθρωπο να είναι κομμουνιστής. Πώς μπορείς να υπερασπίζεσαι μια ιδεολογία που την χρεοκόπησε η ίδια η ιστορία”.

Στον αντίποδα σχολίασε πως αυτό θα ήταν δύσκολο να συμβεί με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που θα έβγαινε να πιει μια μπύρα.

“Το ίδιο θα έλεγε κι αυτός για μένα”, είπε εξάλλου.

Για τον πατέρα του εκτίμησε ότι θα ήταν χαρούμενος να τον έβλεπε.

Εξήγησε πως δεν τον έσπρωξε ποτέ να γίνει πολιτικός αλλά από εκεί που είναι όπως και η μητέρα του θα είναι και οι δυο χαρούμενοι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr