Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης – «Πάθαινε συνέχεια ανακοπές»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης – «Πάθαινε συνέχεια ανακοπές»

Ο πατέρας της συντετριμμένος είπε πως η 14χρονη δεν είχε σοβαρά συμπτώματα στην αρχή

Ο πατέρας της συντετριμμένος είπε πως η 14χρονη δεν είχε σοβαρά συμπτώματα στην αρχή

Θλίψη κυριαρχεί στην Λαμία από τον θάνατο, από πνευμονικό οίδημα, της 14χρονης μαθήτριας που νοσούσε παράλληλα και από κορονοϊό.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή το κορίτσι υπέστη πνευμονικό οίδημα, όμως αναμένεται να πραγματοποιηθούν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 14χρονης, «η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά. Πάθαινε συνέχεια ανακοπές».

Η 14χρονη διεγνώσθη με κορονοϊό στις 29 Νοεμβρίου. Αρχικά εμφάνισε ήπια συμπτώματα, όμως το Σάββατο η υγεία της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της συντετριμμένος μίλησε στον Alpha και είπε πως το κοριτσάκι του δεν είχε σοβαρά συμπτώματα στην αρχή.

H 14χρονη έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο διέγνωσαν οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», τελικά το παιδί υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και κατέληξε.

Για τον θάνατο της μικρούλας έχει διεταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Την Τρίτη η κηδεία της 14χρονης
Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη μαθήτρια.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείου του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr