Λίμνη Εύβοιας: Αγώνες δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη» στη γενέτειρα της εθνικής ηρωίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίμνη Εύβοιας: Αγώνες δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη» στη γενέτειρα της εθνικής ηρωίδας

Ο Δήμος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας διοργανώνει τους Αγώνες Δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη» στη μνήμη της εθνικής ηρωίδας στην γένετειρά της τη Λίμνη Εύβοιας.

Ο Δήμος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας διοργανώνει σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου τους Αγώνες Δρόμου Μνήμης «Λέλα Καραγιάννη» στη μνήμη της εθνικής ηρωίδας στην γένετειρά της τη Λίμνη Εύβοιας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, «Επιθυμία της Δημοτικής αρχής είναι αυτοί οι αγώνες να καθιερωθούν και να αποκτήσουν πανελλήνια εμβέλεια στο πλαίσιο ενός κύκλου εκδηλώσεων τιμής και μνήμης που θα ξεκινούν μετά την επέτειο της εκτέλεσης της ηρωίδας στις 8/9».

Ο κ Τσαπουρνιώτης συνεχίζει: «Περιμένουμε με ιδίαίτερη χαρά τους φίλους δρομείς που θα έρθουν και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους από την Αθήνα και από πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας!! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που φρόντισαν να προχωρήσουμε μαζί στην δημιουργία ενός θεσμού πλέον για τον Δήμο μας!!Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!!! Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!!!»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr