Lockdown: Έτσι θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Πώς θα γίνονται οι αγορές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Έτσι θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Πώς θα γίνονται οι αγορές

Με συγκεκριμένο τρόπο αναμένεται να ανοίξει το λιανεμπόριο από τη νέα χρονιά. Ποια είναι η ημερομηνία που αναμένεται να ανεβάσουν ρολά τα μικρά μαγαζιά. Τι θα κρίνει την απόφαση.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου αναμένεται να γίνει μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA ενώ αυτό θα συμβεί υπό συγκεκριμένους όρους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Μεγάλου Καναλιού, η επιθυμητή ημέρα για να ανεβάσουν ρολά τα μικρά καταστήματα είναι η Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ενώ μερικές ημέρες νωρίτερα, στις 7 Ιανουαρίου, θα έχει προηγηθεί τηλεδιάσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τρόπος με τον οποίο θα ψωνίζουμε θα είναι μια παραλλαγή του click away και θα λέγεται… click in shop. Συγκεκριμένα οι καταναλωτές θα τηλεφωνούν στο κατάστημα για να κλείσουν ραντεβού, και θα τους αποστέλλεται sms για επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας.

Αυτό που αλλάζει είναι πως δεν θα χρειάζεται να έχουν επιλέξει από πριν το προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν, καθώς θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα με κανόνες και περιορισμούς που θα ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr