ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Εύβοια: Τι θα ανοίξει μέσα στον Ιανουάριο – Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση στην εστίαση

Ποιος είναι ο σχεδιασμός για την μερική άρση του lockdown τον Ιανουάριο. Τα σχέδια για την εστίαση. Ποια μαγαζιά είναι ανοικτά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ποιον κωδικό στέλνουμε.
Lockdown – Εύβοια: Τι θα ανοίξει μέσα στον Ιανουάριο – Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση στην εστίαση

Στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε σταδιακή άρση του lockdown από τον Ιανουάριο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η κυβέρνηση έχει στόχο το άνοιγμα των σχολείων στις 8 Ιανουαρίου και αυτό θα αποτελέσει την επανεκκίνηση της κοινωνίας.

Στις 11 ή στις 18 Ιανουαρίου θα ανοίξει μερικώς η αγορά καθώς θα ξεκινήσουν τα ψώνια από τους καταναλωτές μέσα από τον κατάστημα. Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια αυτό να συμβεί στις 11 Ιανουαρίου ώστε να συμπέσει με την έναρξη των εκπτώσεων. Ο τρόπος θα είναι απλός. Θα κλείνουμε ραντεβού, θα μπαίνουμε στο κατάστημα, θα δοκιμάζουμε και θα πληρώνουμε.

Στις 20 Ιανουαρίου θα ληφθεί απόφαση για τις μετακινήσει από νομό σε νομό καθώς στην κυβέρνηση θέλουν να υπάρχει δυο εβδομάδες περιθώριο από το άνοιγμα των σχολείων ώστε να δουν τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ