Λουκέτο στο ξενοδοχείο με το μπαλκόνι που αιωρείται
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο στο ξενοδοχείο με το μπαλκόνι που αιωρείται

Απόφαση για λουκέτο στο ξενοδοχείο με το αιωρούμενο μπαλκόνι

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες από ένα ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού με το αιωρούμενο μπαλκόνι, το οποίο φαίνεται πως έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη.

Οι απαράδεκτες αυτές εικόνες έπρεπε να κυκλοφορήσουν τρεις μέρες τουλάχιστον για να ληφθεί η απόφαση για προσωρινό λουκέτο στο ξενοδοχείο της Νέας Σμύρνης.

Πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής, ενώ υπήρχε διαρκής επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr