Μαντούδι: Σε κρίσιμη κατάσταση το σκυλάκι που χτύπησε και εγκατέλειψε χθες Δευτέρα του Πάσχα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαντούδι: Σε κρίσιμη κατάσταση το σκυλάκι που χτύπησε και εγκατέλειψε χθες Δευτέρα του Πάσχα

Με σπασμένη ωμοπλάτη και κατάγματα σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα το σκυλάκι που χτύπησε και εγκατέλειψε ΙΧ χθες Δευτέρα του Πάσχα στο Μαντούδι.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη σελίδα Μαντούδι Εύβοιας στο facebook: «Η κυρία Μαρούσα Καραδήμου επισκέφθηκε την κτηνιατρική κλινική Καψουλης Σβορώνος όπου βρίσκεται το σκυλάκι στη Χαλκίδα…

Αυτή την στιγμή βρίσκεται με αναισθησία στο ιατρείο…Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη επέμβαση στην κάτω γνάθο κ μας ενημέρωσαν πως έχει εγκεφαλικό οίδημα το οποίο θα το παρακολουθούν για τα επόμενα δυο εικοσιτετράωρα…

Επίσης έχει σπάσει την μία ωμοπλάτη και έχει και κάποια μικρά κατάγματα. Προτεραιότητα τους αυτή την στιγμή μας είπαν πως είναι να σωθεί η ζωή του κ´ στην συνέχεια θα προχωρήσουν κ με τις υπόλοιπες επεμβάσεις που θα χρειαστεί».

Να υπενθυμίσουμε ότι το σκυλάκι βρέθηκε χθες χτυπημένο στο Μαντούδι και με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Γιάννη Καντζούρα το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στην Χαλκίδα.

Το συμβάν έγινε γνωστό από τη σελίδα Μαντούδι Ευβοίας όπου με ανάρτηση στο facebook έγραψε: «SOS : Καποιος χτύπησε ένα σκυλί στο Μαντουδι (στην στροφή του Ταρλα) εχει γεμίσει αιματα παντου. Κάλεσαν αστυνομία,άτομα στο δήμο και δεν εχουν κάνει τίποτα απο το πρωι. Υπάρχουν εθελοντες να πάνε στο σημείο; Κτηνίατρος;».

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καντζούρας, όπου με παρέμβαση του το τραυματισμένο σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στην Χαλκίδα.

Ωστόσο, νωρίτερα ενδιαφέρθηκαν και πολίτες και οι εθελοντές, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο πονεμένο σκυλάκι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr