Μαθητής μαχαίρωσε σε πλατεία δύο ανήλικους συμμαθητές του, εξετάζεται αν είναι οπαδικό επεισόδιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαθητής μαχαίρωσε σε πλατεία δύο ανήλικους συμμαθητές του, εξετάζεται αν είναι οπαδικό επεισόδιο

Αναστάτωση επικράτησε στο Αγρίνιο μετά την επίθεση σε δύο εφήβους, καθώς ο δράστης κρατούσε μαχαίρι και άρχισε να τους κυνηγάει.

Πιο αναλυτικά, δράστης και θύματα φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ενώ εξετάζεται αν το συμβάν σχετίζεται με οπαδική βία. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, που βρίσκονταν κοντά στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, δέχθηκαν «απρόκλητη επίθεση».

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον 16χρονο.

Οι δύο έφηβοι έτρεξαν να σωθούν και πήγαν σε καφετέρια με το δράστη της επίθεσης να επιχειρεί να τους ακολουθήσει έχοντας καλέσει σε «βοήθεια» δύο ακόμη άτομα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με τους επιτιθεμένους να έχουν προλάβει να εξαφανιστούν. Για το συμβάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις για πρόκληση σωματικής, βλάβης, εξύβριση και απειλή και σύμφωνα με το sinidisi.gr έως τώρα η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον τον ένα από τους δράστες.

Ο δράστης της επίθεσης φέρεται να έχει επιδείξει και στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά και πλέον δημιουργείται ζήτημα για το πώς το σχολείο που φοιτούν δράστης και θύματα θα διαχειριστεί το θέμα.

Η επίθεση ελέγχεται για το αν και κατά πόσο μπορεί να σχετίζεται με οπαδική βία, καθώς σημειώθηκε λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr