Με τρεις νέους απινιδωτές εφοδιάζει τους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας, ο πρόεδρος του Ξένιος Ζεύς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τρεις νέους απινιδωτές εφοδιάζει τους Δήμους της Βόρειας Εύβοιας, ο πρόεδρος του Ξένιος Ζεύς

Με τρεις νέους απινιδωτές εφοδιάζεται η περιοχή της Βορείου Ευβοίας από το σωματείο εστίασης Εύβοιας.

Με τρεις νέους απινιδωτές εφοδιάζεται η περιοχή της Βορείου Ευβοίας από το σωματείο εστίασης Εύβοιας.

Με εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζευς’’ Βασίλη Ευθυμίου, και απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου, με τη συγκέντρωση των χρημάτων από τα μέλη και Σωματεία της estiasigreece, υλοποιήθηκε η αγορά των τριών νέων απινιδωτών, οι οποίοι την Τρίτη 15/2/22 με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου μας θα παραδοθούν στους Δημάρχους των περιοχών Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού κ.κ. Τσαπουρνιώτη και Κοτζιά.

Αναμένεται να εγκατασταθούν σε σημεία συγκέντρωσης πλήθους κόσμου για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών υγείας τόσο των μονίμων κατοίκων όσο και επισκεπτών ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η καρδιακή ανακοπή αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου στο δυτικό κόσμο με υψηλό ποσοστό και στη χώρα μας.

Υπενθυμίζετε ότι κατά την διάρκεια των περσινών καταστροφικών πυρκαγιών στο βόρειο μέρος του νησιού μας, το Σωματείο μας με τις ενέργειές των μελών του(ετοιμασίες γευμάτων κ.α.) και την προσφορά των χρημάτων και ειδών των συναδέλφων μας πανελλαδικά, συνέβαλε καθοριστικά στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων κατοίκων της περιοχής.

Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τους συναδέλφους της estiasigreece για την πρωτοβουλία, τη συμβολή τους και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Σωματείου μας ‘’Ο Ξένιος Ζευς’’.
Κλείνοντας αυτό τον κύκλο κοινωνικής προσφοράς, ευχαριστούμε θερμά και τους συλλογικούς Φορείς και επιχειρήσεις, όπως και τους δεκάδες πολίτες που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια και έδειξαν αγάπη και αλληλεγγύη προσφέροντας ο καθείς με το υστέρημα του τρόφιμα, χρήματα και άλλα είδη στο συνάνθρωπο τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr