Μεσολόγγι: Με ποιον επικοινώνησε ο κρεοπώλης δεκάδες φορές πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Με ποιον επικοινώνησε ο κρεοπώλης δεκάδες φορές πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

Μια νέα αποκάλυψη για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα για το λεγόμενο «πρόσωπο κλειδί» που αναμένεται να οδηγήσει στη λύση της υπόθεσης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη, για 11η ημέρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., αναλύοντας το κινητό του κρεοπώλη, βρήκαν δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό, τόσο πριν από την εξαφάνιση, αλλά κυρίως μετά, σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε η εκπομπή ”Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πρόκειται για έναν στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη, από την περιοχή, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία, καθώς οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου.

Κομβικής σημασίας οι μαρτυρίες τριών ατόμων

Τις τελευταίες δύο μέρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη, επικεντρώθηκαν στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο, μια τεράστια περιοχή με βάλτους και ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, όπου υπάρχει κάμερα που κατέγραψε το αυτοκίνητο του κρεοπώλη, λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του 31χρονου, ο βασικός ύποπτος ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών. Ισχυρίστηκε επίσης, ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει την έντονη μεταξύ τους συνομιλία.

«Ο άνθρωπος που είναι στο κάδρο έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια», σημείωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης και χωρίς να κρύβει την ανησυχία του ανέφερε πως θεωρεί ότι «κάτι κακό έχει συμβεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, κομβικής σημασίας είναι «οι μαρτυρίες τριών ατόμων που βρέθηκαν μαζί με τον άνθρωπο που είναι στο κάδρο, κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης και συνομίλησαν μαζί του».

Πρόσθεσε δε ότι «αναμένεται να ανακτηθούν περισσότερα στοιχεία από το κινητό του» και ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει φως σε αυτή την υπόθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr