Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, τον γιο της και σε αστυνομικούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, τον γιο της και σε αστυνομικούς

Συνελήφθη άνδρας που επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του και τον γιο της, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί και σε αστυνομικούς

Στο ποτό απέδωσε ένας άνδρας 44 ετών στον Βόλο την επίθεση στην πρώην σύζυγό του και τον γιο της αλλά και κατά τριών αστυνομικών.

«Για όλα φταίει το ουίσκι» είπε στους δικαστές ένας 44χρονος από τον Βόλο, ο οποίος την προπαραμονή Χριστουγέννων επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, στον 24χρονο γιο της από προηγούμενο γάμο και τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τον συλλάβουν μετά από το επεισόδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδα gegonota.news, οι αστυνομικοί κατέθεσαν πως ο 44χρονος ήταν εξαγριωμένος, τους γρονθοκοπούσε και τους κλωτσούσε, ενώ απειλούσε την πρώην οικογένειά του.

Ο 24χρονος γιος της συζύγου του, όσο και η 46χρονη μητέρα κατέθεσαν χθες στο Αυτόφωρο πως δεν επιθυμούν τη δίωξή του γιατί έχουν συμφωνήσει να πάρουν διαζύγιο και να απαλλαγούν οριστικά από τα επεισόδια που προκαλεί συνεχώς ο 44χρονος, ο οποίος θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, στην απολογία του παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις απέδωσε, ωστόσο, στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος. «Θα σας εξαφανίσω όλους»,φώναζε σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ εκτός από τους αστυνομικούς χτύπησε και τον 24χρονο γιο της συζύγου του. «Θα σε σκοτώσω, θα σε θάψω, θα σε βρουν νεκρό» φέρεται να είπε στον 24χρονο, ενώ στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι μετά την καταγγελία από τη 46χρονη τους αποκάλεσε «σκουλήκια».

Το Αυτόφωρο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr