Μεθυσμένος ηλικιωμένος παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε 41χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεθυσμένος ηλικιωμένος παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε 41χρονη

Τρεις φορές πάνω από το όριο ήταν η ποσότητα του αλκοόλ στο αίμα του 76χρονου που «θέρισε» την άτυχη 41χρονη στη Λάρισα.

Ο οδηγός που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της 41χρονης μητέρας στη Λάρισα, ήταν μεθυσμένος, αλλά παρ’ όλα αυτά έπιασε το τιμόνι και σκότωσε τη γυναίκα.

Η 41χρονη προσπάθησε να διασχίσει τη διάβαση, όμως λογάριαζε χωρίς τον μεθυσμένο οδηγό του αγροτικού, που -φυσικά- δεν είδε ποτέ μπροστά του τη γυναίκα και τη σκότωσε.

Ο 76χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού ήταν σχεδόν τρεις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Ο μεθυσμένος οδηγός, που συνελήφθη μετά το τραγικό συμβάν, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα. Ο 76χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο δράστης ζήτησε κι έλαβε προθεσμία κι αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος θα αποφασίσει για την ποινική διαχείρισή του. Η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 10 χρόνια φυλάκισης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr