Μια 15χρονη Γερμανίδα στη Ρόδο κατήγγειλε 21χρονο ότι τη βίασε σε παραλία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια 15χρονη Γερμανίδα στη Ρόδο κατήγγειλε 21χρονο ότι τη βίασε σε παραλία

Η ανήλικη κατέθεσε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι ο νεαρός την πλησίασε σε beach party και μετά την βίασε.

Στην εισαγγελέα Υπηρεσίας Ρόδου οδηγήθηκε την Τετάρτη ένας 21χρονος, υπήκοος Γερμανίας, που καταγγέλθηκε από 15χρονη ομοεθνή του για βιασμό και συνελήφθη από αστυνομικούς τής υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ειδικότερα, καταγγέλθηκε από την 15χρονη ότι, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Ιουλίου, έπεσε θύμα βιασμού σε παραλία που βρίσκεται έξω από το ξενοδοχείο της, σύμφωνα με την Δημοκρατική της Ρόδου.

Όπως δήλωσε, διαμένει σε ξενοδοχείο στο Πλημμύρι Ρόδου και ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν με συνομήλικη παρέα της σε beach party που διοργάνωνε το ξενοδοχείο, την πλησίασε άτομο, γνωστό σε αυτή ως Maximillian, που διέμενε στο ίδιο κατάλυμα και την οδήγησε στην παραλία.

Εκεί, όπως κατάγγειλε, ενήργησε σε βάρος της γενετήσιες πράξεις, παρά το γεγονός ότι η ίδια δήλωσε ρητά ότι δεν επιθυμούσε.

Τον συνέλαβαν σε λεωφορείο προς το αεροδρόμιο

Κατόπιν αναζητήσεων, αστυνομικοί του Α.Τ. Νότιας Ρόδου, εντόπισαν τα ξημερώματα τον 21χρονο, μέσα σε ένα λεωφορείο το οποίο κατευθυνόταν στον Αερολιμένα Ρόδου, καθώς είχε προγραμματισμένη πτήση για την αναχώρησή του από τη χώρα.

Η ανήλικη κατέθεσε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι στο beach party ήπιε μερικά ποτά και ενώ της άρεσε ένας νέος, εκείνος εκδήλωσε ενδιαφέρον για μια άλλη κοπέλα.
Τότε την πλησίασε ο κατηγορούμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει από την 1η Ιουλίου 2022, γιατί διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και της είπε ότι είναι όμορφη.

Εκείνη ήξερε ότι είναι 21 ετών, όπως είπε, προσθέτοντας ότι την πλησίασε στο beach party και της είπε να κάνουν μια βόλτα πιο πέρα στην παραλία και αυτή τον ακολούθησε.

Όπως περιέγραψε, δεν απομακρύνθηκαν και έβλεπαν και άκουγαν το πάρτι. Κάθισαν σε μια ξαπλώστρα και εκείνος άρχισε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει στο στόμα, αλλά όταν ξεκίνησε να την χαϊδεύει στο σώμα και στα απόκρυφά της σημεία, η 15χρονη του ζήτησε να σταματήσει.

Έφυγε από την παραλία, το είπε στους γονείς της και μετά τον κατάγγειλε.

Επεσήμανε, πάντως, ότι ο 21χρονος δεν άσκησε βία εις βάρος της, ωστόσο, είπε ότι φοβήθηκε πολύ, γιατί είχε γίνει επιθετικός όταν την φιλούσε και την άγγιζε, ενώ την έπιασε από τον λαιμό και πόνεσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr