Missing Alert για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων κοριτσιών
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Missing Alert για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων κοριτσιών

Πού και πότε εντοπίστηκαν τα ίχνη τους για τελευταία φορά.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της Ελευθερία Σ., 13 ετών και της Αικατερίνης Π., 15 ετών, από τη Νέα Σμύρνη Αττικής .

Αναλυτικά η ανακοίνωση από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”:

«Στις 15/02/2024, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής, η Ελευθερία Σ., 13 ετών και η Αικατερίνη Π., 15 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα,17/02/2024, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους  σε κίνδυνο . Η Ελευθερία Σ. έχει μακριά καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρο φουτέρ, άσπρα αθλητικά παπούτσια και πράσινο μπουφάν.  Η Αικατερίνη Π. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι , μπεζ παπούτσια και μαύρο μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr