Μητσοτάκης, Μακρόν και φρεγάτα «Κίμων» στον Πειραιά το Σάββατο (βίντεο)
Στο λιμάνι του Πειραιά κατάπλευσε για πρώτη φορά η φρεγάτα «Κίμων» ενόψει της επίσκεψης του Εμανουέλ Μακρόν.
Το πρωί του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Εμανουέλ Μακρόν θα επισκεφθούν τη φρεγάτα ώστε να υπογράψουν την συμφωνία για την ανανέωση της ελληνογαλλικής στρατηγικής συμφωνίας για άλλα 5 έτη.
Το πρόγραμμα Μητσοτάκη-Μακρόν, το Σάββατο
Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Γαλλίας. Θα ακολουθήσει υπογραφή συμφωνιών και στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο.
Το απόγευμα ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ελληνογαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr