Μυστήριο με άγριο ξυλοδαρμό και απόπειρα αρπαγής 21χρονου από γνωστό τράπερ – Δείτε ποιος είναι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με άγριο ξυλοδαρμό και απόπειρα αρπαγής 21χρονου από γνωστό τράπερ – Δείτε ποιος είναι

Μια περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπαγής στην Καλλιθέα, ξυλοδαρμού και απειλών ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. με θύμα έναν 21χρονο.

Την περασμένη Παρασκευή ένας 21χρονος προσήλθε στο Α.Τ. Καλλιθέας όπου κατήγγειλε ότι, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Μοσχάτου, αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούν δύο άλλα αυτοκίνητα.

Στην οδό Ισμήνης στην περιοχή της Καλλιθέας, όπως κατήγγειλε ο 21χρονος, τα οχήματα αυτά τον ακινητοποίησαν και οι επιβαίνοντες τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν.

Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά και μετέβη στο Α.Τ. Καλλιθέας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνες και μετά από λίγο κατάφερε να εντοπίσει το ένα από τα δύο οχήματα που ακολουθούσαν αυτό του 21χρονου και τον έναν από τους επιβαίνοντες. Ο 25χρονος, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι τράπερ, συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αρπαγής, απλές σωματικές βλάβες και απειλές.

Ο τράπερ Ricta πίσω από τον ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε το απόγευμα της επόμενης ημέρας του ξυλοδαρμού, ο 23χρονος βρισκόταν με δύο φίλους του έξω από μπαρ, όταν δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 25χρονο τράπερ, που είναι γνωστός με το όνομα «Ricta».

Συγκεκριμένα, ο τράπερ τον χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο και ο άλλος δράστης τού επιτέθηκε με κλωτσιά στον θώρακα, με συνέπεια να πέσει ο παθών στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο 23χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση

Με τη βοήθεια των δύο φίλων του, ο 23χρονος πήγε αρχικά στο σπίτι του, όπου όμως αισθάνθηκε αδιαθεσία, οπότε αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Κατά πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τον υπέβαλλαν σε χειρουργική επέμβαση.

Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr