Μυτιλήνη: Πρόταση γάμου με εξώδικο σε νεαρή δικηγόρο – Η απάντηση που έδωσε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Πρόταση γάμου με εξώδικο σε νεαρή δικηγόρο – Η απάντηση που έδωσε

Το εξώδικο που έφτασε στα χέρια της έκρυβε μια πρόταση γάμου.

Το εξώδικο που έφτασε στα χέρια της έκρυβε μια πρόταση γάμου. Η νεαρή δικηγόρος διάβασε το κείμενο και δεν άργησε να δώσει την απάντησή της. Viral στη Μυτιλήνη η συγκεκριμένη ιστορία…

Μια πρόταση γάμου διαφορετική στη Μυτιλήνη που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η νεαρή δικηγόρος διάβασε την εξομολόγηση του άντρα της ζωής της και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απάντησε θετικά. Πλέον ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη και κάνει τα πλάνα της. Το εξώδικο είδε το φως της δημοσιότητας και ανέβηκε γρήγορα σε διαδικτυακές σελίδες.

Δικηγόρος στο επάγγελμα η μέλλουσα νύφη, το πιθανότερο είναι να μην έχει λάβει και να μη λάβει ποτέ μάλλον ξανά πιο ρομαντική… εξώδικη όχληση. Η ίδια βρήκε τη χιουμοριστική αν μη τι άλλο και ρομαντική πρόταση ευφυέστατη και οι πληροφορίες λένε ότι απάντησε θετικά.

«Με την παρούσα μου διαμαρτύρομαι εντονότατα για την προς εμένα συμπεριφορά σας, επειδή με καταστήσατε έρμαιο της γοητείας σας, λαϊκιστί με ξελογιάσατε και σας καλώ να δεχτείτε την πρότασή μου να εισέλθετε σε κοινωνία γάμου μετ’ εμού διαφορετικά σας δηλών ότι θα αποσυρθώ από τα εγκόσμια και θα ζήσω μόνος…»

Πηγή: stonisi.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr