Ναυτικός Όμιλος Λίμνης: Ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος για παιδιά 10 ετών και άνω
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναυτικός Όμιλος Λίμνης: Ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος για παιδιά 10 ετών και άνω

Για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για τα παιδιά 10 ετών και άνω ενημερώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης
Ξεκινά για τους αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λίμνης, από την Τετάρτη 01/06/2022 στις 05:00μμ, η αγωνιστική περίοδος για παιδιά γεννημένα από το 2012 και πριν. Με χαρά συνεχίζουμε και φέτος την προετοιμασία των αθλητών μας κάτι το οποίο μας δημιουργεί πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Οι προπονήσεις των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων θα γίνονται στο θαλάσσιο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 5-6μμ για το Ιούνιο. Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί με ακρίβεια ανάλογα το πρόγραμμα των παιδιών και, η ώρα που θα είμαστε στο νερό θα εξαρτηθεί από τη θερμοκρασία του νερού.
Παράλληλα ξεκινούν και οι εγγραφές των μικρών κολυμβητών/κολυμβητριών για τις ακαδημίες καθώς και για το πρόγραμμα εκμάθησης, που αφορά παιδιά από την ηλικία των τεσσάρων ετών (έτος γέννησης 2018). Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 04/07/2022 και για τον προγραμματισμό των ωρών και ημερών, θα υπάρξει νέα ενημέρωση μέσα στον Ιούνιο.
Για τον σωστότερο προγραμματισμό, καλούνται οι γονείς των μικρών παιδιών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την κολύμβηση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην έφορο κολύμβησης του Ομίλου Κατερίνα Μπλέτσου 6977205222 ως τις 24/06/2022.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr