Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Ξέσπασαν οι γονείς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία Τοπαλούδη: Ξέσπασαν οι γονείς

Στις 6 Απριλίου θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία λόγω ασθενείας μέλους της έδρας

Για τέταρτη φορά διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, με τη νέα συνεδρίαση να ορίζεται για την επόμενη εβομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Η δίκη διεκόπη καθώς ένα μέλος της σύνθεσης νοσεί με κορωνοϊό. Ωστόσο, η νέα διακοπή προκάλεσε την αντίδραση των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη οι οποίοι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Η οργή των γονιών

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.

Πατέρας Ελένης: Κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος: Το έχουμε κοιτάξει.

Πατέρας Ελένης: Γονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό κυρία πρόεδρος.

Το παρών σήμερα στη δίκη έδωσαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Συμπαράσταση

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονεις της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια το 2018, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

Οι γυναίκες αλληλουποστηρίζονται σε αυτό το δύσκολο ταξίδι του χαμού των παιδιών τους, ενώ επιτέθηκαν φραστικά στους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη λέγοντας χαρακτηριστικά:

Μητέρα Ερατούς: Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!

Μητέρα Ερωτούς: Τουλάχιστον κάτω το βλέμμα σας φονιάδες!

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr