Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο παραμένει η μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο παραμένει η μητέρα του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ

Νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών των φονικών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε στη δημοσιότητα το «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο» νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται.

Την ώρα που οι αρχές προσπαθούν να σπάσουν την «ομερτά» των σκληρών χούλιγκαν, η κατάσταση των τραυματιών δείχνει να είναι σταθερή. Συγκεκριμένα, στο ενημερωτικό σημείωμα που υπογράφει η διοικήτρια του νοσοκομείου τονίζονται τα εξής:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος

4) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), νοσηλεύεται στην Α’ Χειρουργική Κλινική, η κατάσταση του είναι σταθερή και φρουρείται από την αστυνομία. Λόγω κοιλιακού άλγους το οποίο ανέφερε σήμερα το πρωί κατά την κλινική εξέταση, θα υποβληθεί σε νέο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο.

Στο νοσοκομείο παραμένει και η μητέρα του Μιχάλη

Στο ίδιο νοσοκομείο εισήχθη την Τετάρτη και εξακολουθεί να νοσηλεύεται η μητέρα του θανόντος Μιχάλη Κατσουρή. Η χαροκαμένη μητέρα βρίσκεται στη Β’ Καρδιολογική Κλινική και είναι σταθερή και ασυμπτωματική.

Υπενθυμίζεται ότι το ανθρωποκυνηγητό για τους χούλιγκαν συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να διαφεύγουν της σύλληψης 50 εμπλεκόμενοι.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr