Νεαρή γυναίκα πέθανε μέσα σε ταξί στο προαύλιο νοσοκομείου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεαρή γυναίκα πέθανε μέσα σε ταξί στο προαύλιο νοσοκομείου

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 33χρονη ενώ επέβαινε σε ταξί που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο νοσοκομείου

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στην Κρήτη.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σήμανε συναγερμός στο προσωπικό του νοσοκομείου για τον ερχομό μίας νεαρής γυναίκας.

Ο σύζυγός της μετέφερε την 33χρονη στο νοσοκομείο με ταξί, στο οποίο έσπευσαν γιατροί προσπαθώντας να την επαναφέρουν με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και διασωλήνωση, ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

«Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την νεαρή γυναίκα όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο Βενιζέλειο», αναφέρει στο cretapost, η ιατρός και αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν, ότι η γυναίκα ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις της όταν το ταξί έφθασε στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη επί τόπου προκειμένου να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο.

Πλέον η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο στην άτυχη 33χρονη, εάν δηλαδή επρόκειτο για επιπλοκές του covid19 ή εάν έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να μην γνώριζε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr