Νεκρός και ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Πριν από μία ώρα, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον 54χρονος αγνοούμενο, στην περιοχή των Απολλώνων, εντοπίστηκε από την Π.Υ και ένας ηλικιωμένος, νεκρός. Είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ του. Μάλιστα όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νικήτας Βενιός, τον είχαν συναντήσει στις πρωινές διαδρομές τους, ψάχνοντας τον 54χρονο να οργώνει το χωράφι του. Τόσο ο ηλικιωμένος όσο και ο 54χρονος αγνοούμενος που βρέθηκε και αυτός νεκρός ήταν κάτοικοι Απολλώνων. Η σορός του ηλικιωμένου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Πριν από μία ώρα, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον 54χρονος αγνοούμενο, στην περιοχή των Απολλώνων, εντοπίστηκε από την Π.Υ και ένας ηλικιωμένος, νεκρός. Είχε καταπλακωθεί από το τρακτέρ του.

Μάλιστα όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νικήτας Βενιός, τον είχαν συναντήσει στις πρωινές διαδρομές τους, ψάχνοντας τον 54χρονο να οργώνει το χωράφι του. Τόσο ο ηλικιωμένος όσο και ο 54χρονος  αγνοούμενος που βρέθηκε και αυτός νεκρός ήταν κάτοικοι Απολλώνων.

Η σορός του ηλικιωμένου έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr