Νεκρός ο ένας επιβάτης από το μονοκινητήριο που κατέπεσε- Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ο ένας επιβάτης από το μονοκινητήριο που κατέπεσε- Βίντεο από το σημείο της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν χωρίς τις αισθήσεις του όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές που έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή όπου κατέπεσε το αεροσκάφος

Nεκρός είναι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε νωρίτερα στη θάλασσα στο ύψος του Κακού Ορους, δεν κατάφερε να επανέλθει στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή στο σκάφος του Λιμενικού όπου γίνονταν προσπάθειες από τους διασώστες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, πρόκειται για έναν 62χρονο από τη Νότια Αφρική ο οποίος νωρίτερα είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπαθούν για αρκετή ώρα να τον κρατήσουν στη ζωή ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν χωρίς τις αισθήσεις του όταν εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Ο δεύτερος άνδρας που διασώθηκε, είναι ένας 34χρονος από την Ινδονησία, είναι καλά στην υγεία του και έχει μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τον αεροδρόμιο του Ηρακλείου και ελάχιστα λεπτά μετά την απογείωσή του και συγκεκριμένα στις 09.55, εξέπεμψε MAY DAY.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr