Νεκρός σε τροχαίο με μηχανή ο τράπερ Gameboy Melody -Οι fans τον αποχαιρετούν στα social media
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός σε τροχαίο με μηχανή ο τράπερ Gameboy Melody -Οι fans τον αποχαιρετούν στα social media

Ο τράπερ Gameboy πέθανε στα 23 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο 23χρονος νεαρός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και, δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής απ’ αυτή τη μάχη, σκορπώντας τη θλίψη τόσο στο καλλιτεχνικό στερέωμα όπου δραστηριοποιείτο όσο και στον περίγυρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου.

Λανθασμένη ήταν η πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίτερα ότι ο Gameboy έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο της Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα. Ο νεαρός τράπερ έδινε μάχη για τη ζωή του παλεύοντας με ασθένεια το τελευταίο διάστημα, και έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πριν από δύο ημέρες.

Στον λογαριασμό του στα social media οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με θλίψη, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν στο Instagram

View this post on Instagram

A post shared by GB (@gameboy_melody)

Ο Gameboy είχε κάνει και τραγούδι μαζί με τον πασίγνωστο τράπερ Snik και τον αδελφό του, επίσης τράπερ, ονόματι yt, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό story, ενώ έβαλε και τη φωτογραφία του ως εικόνα προφίλ.

O Snik αποχαιρετά τον «μικρό του αδελφό»

Ο Snik είχε ιδιαίτερη σχέση με τον νεαρό τράπερ που έφυγε πρόωρα από τη ζωή και τον αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία του Gameboy Melody και γράφοντας «αναπαύσου στον παράδεισο μικρέ μου αδελφέ».

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι η εξόδιος ακολουθία του 23χρονου τράπερ θα τελεστεί την Τετάρτη (6/9) το πρωί (11:30) στο δημοτικό κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το συγκινητικό «αντίο» του αδελφού του yt

Oι φίλοι και οι θαυμαστές του τον αποχαιρετούν στα social media

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr