Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλάει για το θαύμα που βίωσε μέσα σε εκκλησία μπροστά στην κάμερα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Οικονομόπουλος: Μιλάει για το θαύμα που βίωσε μέσα σε εκκλησία μπροστά στην κάμερα

Ο γνωστός τραγουδιστής βίωσε ένα θαύμα εν μέσω γυρισμάτων μέσα σε εκκλησία

Ένα θαύμα περιγράφει πως βίωσε μέσα σε εκκλησία ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός τραγουδιστής στο πλαίσιο των γυρισμάτων ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετέχει βρέθηκε μέσα σε εκκλησία και την ώρα του γυρίσματος βίωσε ένα θαύμα, καθώς μία από τις εικόνες πλημμύρισε μύρο.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ανέφερε για ό,τι βίωσε:

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι για να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω, να ενδυναμώσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι μπορεί πολλοί να μη βρίσκουν λογική σε αυτό που συνέβη, ωστόσο στο θέμα της θρησκείας δεν χρειάζεται να δίνουμε ερμηνείες σε όλα.

«Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται», είπε χαρακτηριστικά.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή, γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της», ανέφερε καταλήγοντας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι γνωστό ότι πιστεύει βαθιά στο Θεό και σε παλαιότερη συνέντευξή του αναφερόμενος στο θέμα είχε δηλώσει: «Όπως σας έχω πει γι’ αυτούς που δηλώνουν άθεοι “σιγά ρε φιλαράκο λίγο με προσβάλεις, με όλο αυτό το πηγαίο σου”, το ίδιο μπορεί να προσβάλλεται κάποιος όταν έχει όλο αυτό το πηγαίο του Θεού. Λέω εγώ τώρα… τι θα έλεγα αν ήμουν ειδικός επικοινωνίας σε έναν άνθρωπο… με μέτρο. Και το “πιστεύω” με μέτρο και το “είμαι άθεος” με μέτρο».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr