Νοσηλεύεται η 25χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφος της – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νοσηλεύεται η 25χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφος της – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της

Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που την μαχαίρωσε ο σύντροφός της στην Πάτρα.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 25χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μάλιστα, το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στο παιδί της γυναίκας, το οποίο άρχισε να φωνάζει «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια» και ήταν αυτό που… σήκωσε τη γειτονιά στο «πόδι» με τις φωνές του να συγκλονίζουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλάεσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

ΠΗΓΗ – tempo24

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr