Νότια Εύβοια: Ετοιμάζεται ο Δήμος Καρύστου για να υποδεχθεί τους φετινούς τουρίστες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νότια Εύβοια: Ετοιμάζεται ο Δήμος Καρύστου για να υποδεχθεί τους φετινούς τουρίστες

Στις ομορφιές του τόπου αναφέρθηκε ο Λευτέρης Ραβιόλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του

Από την παραλία της Μεγάλης Άμμου στο Μαρμάρι εμφανίστηκε στην τηλεόραση της ΕΡΤ 3 ο Λευτέρης Ραβιόλος, δήμαρχος Καρύστου ο οποίος μίλησε για τον τουρισμό και τις ομορφιές της Νότιας Εύβοιας που περιμένει και φέτος να φιλοξενήσει όσους την επιλέξουν ως προορισμό είτε για τις Πασχαλινές εξορμήσεις τους είτε για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραβιόλος αναφέρθηκε στις ομορφιές του Δήμου και γενικότερα της Νότιας Εύβοιας ενός προορισμού που συνδυάζει βουνό και θάλασσα ενώ βρέχεται και από τον Ευβοϊκό και από το Αιγαίο.

«Είναι ένας πανέμορφος τόπος, ασφαλής, οικονομικός και κοντινός προορισμός.Υπάρχουν επιλογές ως προς το πώς μπορεί κάποιος να βρεθεί εδώ, είτε μέσω Ραφήνας, από το λιμάνι, προς Μαρμάρι, σε μία ώρα, είτε από Αγία Μαρίνα, Μαραθώνα προς Στύρα, σε 45 λεπτά και πάντα υπάρχει η επιλογή του οδικώς, μέσω Χαλκίδας από την Εθνική Οδό.

Ευελπιστούμε φέτος να πάνε όλα καλά παρόλες τις δυσκολίες που άφησε τόσο ο κορωνοϊός, όσο και ο πόλεμος, εξάλλου έχουμε περάσει τα τεστ τα περυσινά και τα προπέρσινα. Οι επαγγελματίες είναι όλοι έτοιμοι να υποδεχθούν τον κόσμο. Τα δύο προηγούμενα τριήμερα, Καθαρά Δευτέρα και 25ηΜαρτίου έδειξαν πολύ καλά σημάδια και πάντα για εμάς τα προκριματικά είναι το Πάσχα, γιαυτό οργανωνόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στο κομμάτι των επιχειρήσεων.

Ο δήμος διαθέτει πάνω από 100 χλμ ακτογραμμή, διαθέτει ωραία κουζίνα και ευχόμαστε φέτος να είναι καλύτερα τα πραγμάτα, γιατί το χρειαζόμαστε για να ξανα χαμογελάσουμε κι εμείς και οι επαγγελματίες που θέλουν να δουλέψουν και δίνουν ήδη τον καλύτερό τους εαυτό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr