Ο Μπιλάλης τα είπε έξω από τα δόντια – Ρίχνει βολές σε τοπικό blog
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπιλάλης τα είπε έξω από τα δόντια – Ρίχνει βολές σε τοπικό blog

Τι είπε στο Συμβούλιο της Δ.Ε.Ε.Π

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας Γιάννης Μπιλάλης συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους του Συμβουλίου Δημήτρη Αθηναίο και Αποστόλη Μπαράκο παρευρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ευβοίας (ΝΟΔΕ) Παναγιώτη Μάλλιου στο Συμβούλιο της Δ.Ε.Ε.Π. και τα είπε έξω από τα δόντια.

Πιο συγκεκριμένα, αφού δέχτηκε συγχαρητήρια για την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας, έκανε σαφές, ότι ο μειωμένος αριθμός των καλεσμένων σε αυτήν οφειλόταν ξεκάθαρα στα μέτρα κατά της πανδημίας.

Επίσης, είπε, ότι προτού ορισμένοι βγάλουν βεβιασμένα συμπεράσματα και ξεκινήσουν την κριτική άνευ λόγου και αιτίας, καλό θα είναι να βλέπουν το δελτίο τύπου στην επίσημη σελίδα της ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και σε αρκετά Μ.Μ.Ε. που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα βάσει ενός συγκεκριμένου site, το οποίο σκοπίμως παρερμήνευσε και το δελτίο τύπου αλλά και τα λεγόμενά του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τέτοια blogs που νομίζουν ότι είναι πρώτα στην ενημέρωση, ενώ στην πραγματικότητα, για να εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα διαστρεβλώνουν λέξεις, προτάσεις, σημεία στίξεως και αλήθειες, καταλήγουν να είναι πρωταθλητές παραπληροφόρησης.

Ακόμη, υπογράμμισε, ότι καλό θα είναι, μία μειοψηφία που επιμένει να βρίσκεται από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα σε περίοδο εσωκομματικών εκλογών να βγάλει τις παρωπίδες και όλοι μαζί να ενωθούν για το όφελος της παράταξης, να τα αφήσουν όλα αυτά πίσω και να συνεχίσουν τη δουλειά για να φέρουν ιδεατά αποτελέσματα στο κόμμα.

Τέλος, ξεκαθάρισε, ότι η ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλκίδας δε θα έχει τον παθητικό ρόλο του νεροκουβαλητή, αλλά θα είναι ένα Συμβούλιο ενεργό με ιδέες, προτάσεις, παρεμβάσεις και επεμβάσεις. Αυτό πρέπει να το πάρουν χαμπάρι αρκετοί και ας μην τους αρέσει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr