Ο δολοφόνος με το τσεκούρι πήρε αναβολή για να… δώσει Πανελλήνιες!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι πήρε αναβολή για να… δώσει Πανελλήνιες!

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από το άγριο φονικό στη Κοζάνη, όπου ένας άντρας μπήκε στη ΔΟΥ οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει υπαλλήλους., σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας άλλους τρεις.

Ο ίδιος ετοιμάζεται σήμερα να δώσει Πανελλήνιες και πήρε αναβολή! Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, συγγενείς του θύματος και υπάλληλοι στην εφορία που έζησαν τον τρόμο, ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μόλις τον αντίκρισαν.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας., αποφάσισε το πρωί την αναβολή της δίκης του 45χρονου, ο οποίος είχε εισβάλει με τσεκούρι τον Ιούλιο του 2020 στην Εφορία Κοζάνης προκαλώντας τον θάνατο ενός εργαζόμενου και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τριών.

Ο λόγος της αναβολής είναι το αίτημα που κατέθεσε ο πρωτόδικα καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη κατηγορούμενος, επικαλούμενος συγκεκριμένους λόγους. Ο πρώτος είναι πως αύριο δίνει πανελλήνιες εξετάσεις!

Δεκτό το αίτημα του δολοφόνου με το τσεκούρι να δώσει Πανελλήνιες

Το αίτημα, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, έγινε αποδεκτό από την εισαγγελέα, η οποία έκανε λόγο για την έννοια της ποινής που είναι όπως είπε ο σωφρονισμός και συνεπώς στο πλαίσιο αυτό είναι λογικό να δοθεί η αναβολή, κάτι που δέχθηκε στη συνέχεια και το δικαστήριο.

Ο δράστης της φονικής επίθεσης στη ΔΟΥ Κοζάνης υποστήριξε επίσης πως δεν του έχουν δοθεί σημαντικά έγγραφα της δίκης, ενώ ανέφερε πως υπάρχει και σε βάρος του «κακόβουλη πρόθεση του σώματος».

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο δράστης

Κατά την αποχώρηση από τα δικαστήρια Κοζάνης ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης και συγγενικά τους πρόσωπα.

Να σημειωθεί πως και αυτή τη φορά ο δράστης της επίθεσης, που κόστισε τη ζωή στον άτυχο εφοριακό Πέτρο Ξανθόπουλο, δεν είχε δικηγόρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr