Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ευχαριστεί τον εμπνευστή και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της Νήσος Regatta Εύβοια 2020
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου ευχαριστεί τον εμπνευστή και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της Νήσος Regatta Εύβοια 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του ΣΑΜΕΕ και επιμελητηριακό σύμβουλο Θεοδόση Γεωργουσόπουλο, ο οποίος είναι ο εμπνευστής αυτής της όμορφης ιδέας, που ονομάζεται «Νήσος Reggata Εύβοια».
Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την πρώην πρόεδρο του επιμελητηρίου Εύβοιας και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Βούλα Αγιοστρατίτη, που πίστεψε σε αυτήν την ιδέα από την αρχή και στήριξε την υλοποίηση της με όλες της τις δυνάμεις, καθώς και τον έφορο των αγώνων και μέλος του Ιστιοπλοικού Ομίλου Χαλκίδας Κώστα Κατσικαβάκη και βέβαια όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της από το δικό τους μετερίζι.

Η «Νήσος Regatta Εύβοια» αποτελεί ένα λαμπρό κόσμημα που προβάλει την αγαπημένη μας Εύβοια σε όλη την Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Η περσινή διοργάνωσή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας και για τη φετινή.
Φέτος έχουμε τη χαρά να αγκαλιάσουμε τη «Νήσο Regatta Εύβοια 2020» στο όμορφο λιμάνι του Καράβου Αλιβερίου στις 3 Αυγούστου. Θα είμαστε όλοι εκεί για να την υποδεχθούμε, να προβάλουμε το λιμάνι μας, τον τόπο μας, τη κουλτούρα μας, τον πολιτισμό και την φιλοξενία μας!
Στις 4 Αυγούστου η «Νήσος Regatta Εύβοια 2020» επισκέπτεται το κέντρο του ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. Περπατά στους γραφικούς μας δρόμους και γνωρίζει τα καταστήματα μας, τα οποία φημίζονται, για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις παροχές που διαθέτουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά τόσο για το Αλιβέρι όσο και για την ευρύτερη περιοχή!
Ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα άνθρωποι σαν αυτούς που υλοποίησαν αυτή την τόσο ξεχωριστή ιδέα. Άνθρωποι με όραμα και όρεξη για δημιουργία. Τέτοιοι άνθρωποι πάνε τον τόπο μας μπροστά για αυτό και αξίζουν κάθε στήριξη!
Σας ευχαριστούμε λοιπόν εκ μέρους όλων για το καλό που κάνετε στον τόπο της καρδιάς μας!
Για το Δ.Σ Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου
Η πρόεδρος
Σοφία Κόλλια – Βότση

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr