Οδηγός ΚΤΕΛ έχασε τη ζωή του μπροστά στους συναδέλφους του την ώρα που έπινε καφέ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός ΚΤΕΛ έχασε τη ζωή του μπροστά στους συναδέλφους του την ώρα που έπινε καφέ

Ο 61χρονος οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ έχασε τη ζωή του ενώ έπινε έναν καφέ με τους συναδέλφους του πριν αναχωρήσει το δρομολόγιό του
Σε σοκ βρίσκονται οι συνάδελφοι του άτυχου 61χρονου οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Γρεβενών, ο οποίος έπινε έναν καφέ όσο περίμενε να έρθει η ώρα αναχώρησης του δρομολογίου του προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί , στον χώρο που τερματίζουν τα ΚΤΕΛ Γρεβενών.

Ο οδηγός, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, από τη μία στιγμή στην άλλη κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους του, την ώρα που απλώς έπινε έναν καφέ. Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που επικράτησε στο σημείο με διασώστες του ΕΚΑΒ να φτάνουν άμεσα στον χώρο.

Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα να επαναφέρουν τον οδηγό, τον οποίο και μετέφεραν σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ωστόσο ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει.

Ο οδηγός των ΚΤΕΛ ήταν πατέρας τριών παιδιών και γνωστός στην τοπική κοινωνία, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr