Οινόφυτα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο, μήνυμα του 112 στους κατοίκους για τοξικούς καπνούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οινόφυτα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο, μήνυμα του 112 στους κατοίκους για τοξικούς καπνούς

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο με χημικά στα Οινόφυτα Βοιωτίας - Σύσταση στους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν έξω λόγω του τοξικού νέφους
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο με χημικά στα Οινόφυτα Βοιωτίας – Σύσταση στους κατοίκους της περιοχής να μην βγουν έξω λόγω του τοξικού νέφους

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 6 το πρωί σε εργοστάσιο με πρώτες ύλες για παρασκευή χρωμάτων και βερνικιών, στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Όπως έγινε γνωστό, μία πτέρυγα του εργοστασίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Η Πυροσβεστική κατάφερε να περιορίσει τη φωτιά και να μην επεκταθεί και στην άλλη πτέρυγα του εργοστασίου, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός. Μάλιστα, χαρακτήρισε τη φωτιά «δύσκολη» αλλά εξέφρασε αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Επίσης, είπε ότι δεν έχει επεκταθεί σε άλλα όμορα κτίρια.

Πάντως η ατμόσφαιρα παραμένει αποπνικτική γι’ αυτό κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, προκειμένου να μην εμφανίσουν αναπνευστικά προβλήματα. Μιλώντας στην ΕΡΤ για την πυρκαγιά, είπε ακόμα ότι γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο.

Για αυτό τον λόγο, στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής στάλθηκε μήνυμα 112 προκειμένουν να μείνουν μέσα και να μην εισπνεύσουν τοξικούς καπνούς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr