«Όλες θυμούνται ότι κάποιος τις βίασε;»- Σάλος με την δήλωση Χρυσούλας Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όλες θυμούνται ότι κάποιος τις βίασε;»- Σάλος με την δήλωση Χρυσούλας Διαβάτη για Αλέξη Γεωργούλη

«Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», είπε.

Για ακόμη μια φορά αντικείμενο σχολιασμού γίνεται ο σχολιασμός της ηθοποιού Χρυσούλας Διαβάτη, αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση των κατηγοριών κακοποίησης και βιασμού σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

«Όλες θυμούνται μετά από χρόνια κάποιος τις βίασε;», διερωτήθηκε μιλώντας στον ALPHA.

«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», είπε.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιους τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δεν μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… Αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην Αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει. Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… Αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε επιπρόσθετα, «Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δεν μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Και εμένα μου είπαν: Πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά. Εγώ, όμως, πίστευα στον εαυτό μου και έλεγα: Θα αγωνιστώ για να με σεβαστείτε. Και με σεβάστηκαν».

«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», ανέφερε εκτός των άλλων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr