Ομολόγησε ο 38χρονος: «Χτύπησα τον πατέρα μου με πέτρες στο κεφάλι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολόγησε ο 38χρονος: «Χτύπησα τον πατέρα μου με πέτρες στο κεφάλι»

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πατέρα και του γιου, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στην διαδρομή από την Λαμία προς την Άρτα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο 38χρονος εντοπίστηκε ζωντανός στην Άνω Σεργούλα Φωκίδα, ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση, βρέθηκε νεκρός ο 65χρονος πατέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 38χρονος γιος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του. Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο 38χρονος ισχυρίστηκε ότι τσακώθηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια ο ίδιος χτύπησε τον πατέρα του με πέτρες στο κεφάλι. Όντως ο άτυχος 65χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Ο 38χρονος, μάλιστα, υποστήριξε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του. Ωστόσο, εντοπίστηκε τελικά να περιφέρεται σαν χαμένος, στην συγκεκριμένη περιοχή της Φωκίδας, οπότε και ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές. Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

Περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο 65χρονος πατέρας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Σημειώνεται ότι η σορός του βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr