Ομολόγησε τη δολοφονία του μουσικού: «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα, δεν θυμάμαι γιατί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολόγησε τη δολοφονία του μουσικού: «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα, δεν θυμάμαι γιατί»

Στη σύλληψη του 48χρονου προχώρησαν οι Αρχές για τον θάνατο του μουσικού στα Εξάρχεια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε τη δολοφονία.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος φιλοξενούνταν από τον 50χρονο μουσικό στο σπίτι του στα Εξάρχεια. Αρχικά, δεν παραδεχόταν την ενοχή του, αλλά τελικώς παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχαν διαπληκτισμό και τον δολοφόνησε, χωρίς να εξηγεί τον λόγο. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα» φέρεται να είπε, ομολογώντας ουσιαστικά ότι δολοφόνησε τον φίλο του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος γρονθοκόπησε πολλές φορές το θύμα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ για να αποτελειώσει την αποτρόπαια πράξη του χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είχε κάνει εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί γιατί διαπληκτίστηκε με το θύμα και τελικά γιατί του αφαίρεσε τη ζωή.

Ο 50χρονος μουσικός και συγγραφέας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στο σπίτι του βρέθηκε, επίσης, ένας 48χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης.

Γείτονας του μουσικού, μιλώντας στο iefimerida, περιέγραψε τον μουσικό ως έναν απλό και ήρεμο άνθρωπο που ζούσε στην πολυκατοικία αυτή στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία ενός άνδρα που καθόταν χθες στην είσοδο της πολυκατοικίας και συστήθηκε στους γείτονες ως φίλος ή ξάδελφος του 50χρονου μουσικού.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr