Οργή Κούγια: «Η Πισπιρίγκου θα προσφύγει σε αστικά και ποινικά δικαστήρια κατά της εισαγγελέως»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή Κούγια: «Η Πισπιρίγκου θα προσφύγει σε αστικά και ποινικά δικαστήρια κατά της εισαγγελέως»

Επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εξαπέλυσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης κατά την οποία αγόρευσαν οι συνήγοροι προς υποστήριξη της κατηγορίας που εκπροσωπούν τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε το λόγο και είπε πως η κατηγορούμενη προτίθεται να προσφύγει τόσο στα ποινικά όσο και στα αστικά δικαστήρια σε βάρος της εισαγγελέως για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τι είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Θα καταγγείλουμε την εισαγγελέα και ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων του Αρείου Πάγου», συμπλήρωσε ο κ.Κούγιας με την εισαγγελέα να του απαντά «να το κάνετε», και τον ποινικολόγο να συνεχίζει: «Δεν έχει κάνεις δικαίωμα να ειρωνεύεται την κατηγορούμενη. Πληροφορήθηκα ότι από εσάς η ειρωνεία πήγε σύννεφο και από την πρόεδρο και από την εισαγγελέα. Ανέφερε η εισαγγελέας το πρωτοφανές ότι η Τζωρτζίνα είχε την ατυχία να την έχει μητέρα».

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι όταν ο κ.Κούγιας ζήτησε την αγόρευση της εισαγγελέως να κατατεθεί γραπτώς.

«Η εισαγγελέας αγόρευε επί πολλές ώρες. Η αγόρευση ήταν προφορική. Να κατατεθεί τώρα η αγόρευση. Όπως γίνεται πάντα σε όλες τις δίκες. Αν δεν κατατεθεί γραπτώς η αγόρευση της δεν θα ξεκινήσω την αγόρευση μου», είπε ο κ.Κούγιας με το δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημά του και τον ίδιο να σημειώνει: «Αν στη δικογραφία εισέλθει το οποιοδήποτε έγγραφο και ειδικά πρόταση εισαγγελέως, μετά το πέρας της διαδικασίας στο ακροατήριο, η υπεράσπιση θα προσβάλει τα πρακτικά για πλαστότητα».

Δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο Πισπιρίγκου-Δασκαλάκης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν απούσα σήμερα από το δικαστήριο. Απών ήταν και ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι δικηγόροι του ζήτησαν να κηρυχθεί ένοχη η 35χρονη όπως κατηγορείται και συντάχθηκαν με την εισαγγελική πρόταση.

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος τόνισε πως την ημέρα που το κοριτσάκι εμφάνισε το μοιραίο επεισόδιο ανακοπής «μέσα στο θάλαμο βρίσκονται οκτώ άτομα και όλοι λένε ότι η Τζωρτζίνα ήταν εξαρχής νεκρή και δεν ανένηψε». Αναφορικά με την ποσότητα της κεταμίνης, ο κ.Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι «είναι υπερδιπλάσια από το μέσο όρο των θανάτων από κεταμίνη. Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε από κατηγορουμένη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι».

Ο έτερος συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Δημήτρης Καράμπελας χαρακτήρισε υποδειγματική την αποδεικτική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Όσο η κατηγορουμένη ήταν μαζί με τον Δασκαλάκη ήταν καλά. Όταν έφευγε ο Δασκαλάκης, θόλωνε, της γύριζε το μάτι. Ο τρόπος να τον κρατήσει ήταν ο χειρότερος, αυτός που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Για να τον φέρει πίσω, φτάνει στο έγκλημα», τόνισε στην αγόρευσή του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr