Ωρωπός: Nεαρός έκλεψε 35.000 ευρώ από τη γειτόνισσα και τα έκρυψε σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ωρωπός: Nεαρός έκλεψε 35.000 ευρώ από τη γειτόνισσα και τα έκρυψε σε δάσος

Από τη λεία των 35.000 ευρώ που έκλεψε από τη γειτόνισσά του στον Ωρωπό είχαν μείνει περίπου 23.000 - 24.000 ευρώ.

Άνδρας 22 ετών υπήκοος Αλβανίας, φαίνεται πως γνώριζε ότι η γειτόνισσά του διατηρούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, περί τις 35.000 ευρώ μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Κώστα Παπαδόπουλου, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα της οικίας, βρήκε τη βαλίτσα όπου ήταν κρυμμένα τα 35.000 ευρώ και τα απέσπασε.

«Ο ίδιος προκειμένου να μην κινήσει υποψίες πήγε σε ένα κοντινό δάσος και έκρυψε στο έδαφος τα χρήματα κάτω από οικοδομικά υλικά.

Ο 22χρονος μετά την κλοπή αγόρασε ένα αυτοκίνητο έναντι 7.000 ευρώ, επένδυσε κάποια χρήματα στον τζόγο, κάποια άλλα μικροαντικείμενα ενώ κατέθεσε και 2.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ωστόσο, στάθηκε άτυχος καθώς οι κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο σημείο και τον ανάγκασαν να ξεθάψει τα χρήματα τα οποία είχε κρύψει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το υπόλοιπο ποσό που πλησίαζε τα 23.000 ευρώ και έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο με υλικό από την ανεύρευση των κλοπιμαίων.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος | ΕΡΤ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr