ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγώνη: Θα δούμε και πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων – Νέα μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά

Iανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε «αύξηση κρουσμάτων», εκτίμησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη
Παγώνη: Θα δούμε και πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων – Νέα μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά

«Βλέπω μέτρα μετά την Πρωτοχρονιά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι σταδιακά θα αυξηθούν τα κρούσματα καθώς όπως εξήγησε ο κόσμος θα επιστρέψει από διακοπές και τα συμβάντα θα φανούν αυτό το δεκαπενθήμερο.

Σχετικά με τα σενάρια για την εστίαση, τόνισε ότι μπορεί να παραμείνουν οι καθιστοί οι θαμώνες και να λειτουργήσουν έτσι οι επιχειρήσεις από το να κλείσει ένα μαγαζί. «Ας ανοίγουν και πιο νώρις. Στο εξωτερικό τρώνε στις 7 η ώρα και 12 η ώρα είναι μια κανονική ώρα για ύπνο», ανέφερε η κυρία Παγώνη.

Εκτίμησε ότι Iανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι οι δυο μήνες που θα έχουμε «αύξηση κρουσμάτων», σημειώνοντας ότι μπορεί να δούμε πενταψήφιο αριθμό κρουσμάτων αλλά σταδιακά.

Για την μετάλλαξη Όμικρον υπογράμμισε ότι τα στοιχεία είναι από την Ευρώπη και από τη Αφρική και οι ασθενείς που καλούντια να διαχειριστούν στα νοσοκομεία είναι «Δέλτα».

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ