Παρατείνεται το lockdown στην Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται το lockdown στην Εύβοια

Νέα παράταση του lockdown ανακοινώθηκε στη σημερινή (26/03) ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα για την Εύβοια, μετά από τη συνεδρίαση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων.
Παρατείνονται τα μέτρα lockdown, καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει την επέλασή του στη χώρα, βάζοντας «φρένο» στα σχέδια της κυβέρνησης για σταδιακό άνοιγμα.

Νέα παράταση του lockdown για μία ακόμη εβδομάδα στην Εύβοια ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς ενώ ανακοίνωσε και τις νέες περιοχές που μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο».

Από αύριο το πρωί στις 06:00 στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν η Κοζάνη, η Πέλλα, τα Γρεβενά, το Κιλκίς και η Βέροια

Ο σταθερά υψηλός αριθμός των κρουσμάτων σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία – τα οποία εδώ και καιρό λειτουργούν στο «κόκκινο» – είναι «τροχοπέδη» στον κυβερνητικό σχεδιασμό για άρση του lockdown.
Όπως εξήγησε ο κ. Χαρδαλιάς με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες έχει καταρτιστεί εκ νέου ο επιδημιολογικός χάρτης. Παράλληλα, ανέφερε πως σχετικά με το λιανεμπόριο, τα σχολεία αλλά και τις διαδημοτικές μετακινήσεις δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση και απόφαση. Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα και με βάση τα δεδομένα θα κάνει τις ανάλογες εισηγήσεις, τις οποίες θα μετατρέψει σε λήψη αποφάσεων και μέτρων η κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr